Maailman kaunein bisnes


Oletko kiinnostunut hyvinvoinnista, arvostat puhtaita & laadukkaita tuotteita ja nautit työskentelystä muiden ihmisten kanssa? 

Forever Living Products on vakiintunut verkostomarkkinointiyritys ja sen tarjoama mahdollisuus on avoin kaikille, jotka haluavat aloittaa oman liiketoiminnan. 

Verkostomarkkinointi yhtenä suoramyynnin muotona perustuu suosituksiin ja se tuo mukanaan oman liiketoiminnan tarjoaman vapauden ja joustavuuden. Liiketoimintamallin ratkaisevia menestystekijöitä ovat motivaatiosi, henkilökohtaiset tavoitteesi ja oma työpanoksesi.

Forever Living Productsin itsenäisenä jälleenmyyjänä päätät itse omasta liiketoiminnastasi ja sinulla on samalla vahva ja pidetty tavaramerkki, johon tukeutua.


Kiinostuitko? Ota minuun yhteyttä, niin kerron mielelläni tästä mahdollisuudesta lisää sinulle.

Kirsi

Forever Living 

Forever Living Products International Inc on yksityisessä omistuksessa oleva yritys, jonka Rex Maughan perusti vuonna 1978 Tempessä, Yhdysvaltojen Arizonassa. Yrityksen liiketoimintamalli perustuu suoramyyntiin itsenäisten jälleenmyyjien kautta. Yrityksen tuotteiden ja tuotekehityksen pohjalla on alusta asti ollut Aloe vera -geeli. 

Forever Living Products Scandinavia AB on Pohjoismaiden suurin Aloe veraan perustuvien terveys- ja ihonhoitotuotteiden suoramyyntiyritys. Yritys työllistää tuhansia jälleenmyyjiä Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Pohjoismaiden pääkonttorissa Mölndalissa työskentelee noin 60 työntekijää.

Forever Living Products Scandinavia AB on jäsenenä suoramyyntiyhdistyksissä Ruotsissa (DSS), Norjassa (DF) ja Tanskassa (DFS). Yritys on saanut lukuisia tunnustuksia perustamisvuodestaan 1998 lähtien muun muassa Business Region Göteborgilta, ja sen luottoluokitus on AAA pitkän ja vakaan luottokelpoisuuden ansiosta. Ympäristösertifiointi Forever Living Productsilla on ollut jo useamman vuoden ajan.

Kaikki Forever Livingin tuotteissa käytettävät ainesosat ovat tällä hetkellä sallittuja EU:ssa ja Pohjoismaissa ja turvallisia kuluttajille. Forever Living Products Scandinavia tarjoaa ainutlaatuisen 90 päivän asiakastyytyväisyystakuun, jonka puitteissa asiakas voi palauttaa tuotteensa jälleenmyyjälle 90 päivän kuluessa ja saada rahansa takaisin.

Ota yhteyttä