Kesä

Kesän "must have" tuotteet:

 Aloe Sunscreen yhdistää fysikaalisen ja kemiallisen aurinkosuojan, joten se suojaa ihoa tehokkaasti sekä UVA- että UVB-säteiltä. Erittäin vedenkestävä koostumus säilyttää aurinkosuojan myös uimisen aikana. SPF 30.

 Aloe Vera Gelly rauhoittaa ja hoitaa ihoa ja säilyttää sen kosteuden. Käytetään ihoalueille tarvittaessa. Aloe Vera Gellyssä Aloe veran hyviä ominaisuuksia vahvistavat ihon kosteutta säilyttävä glyseriini, suojaava ja rauhoittava allantoiini ja antioksidanttiset C- ja E-vitamiinit. Aloe Vera Gelly ei sisällä hajusteita.


Muista myös nämä tuotteet


  • Aloe First™ sisältää Aloe veraa, propolista ja tarkoin valittuja yrttejä, jotka viilentävät, hoitavat ja rauhoittavat ihoa. Tuotteessa on esimerkiksi ihoa hoitavaa kehäkukkaa ja kamomillaa, pehmentävää kurkkuyrttiä ja vahvistavaa inkivääriä. Siankärsämöllä on rauhoittavia ja virkistäviä ominaisuuksia ja yhdessä salvian kanssa se auttaa torjumaan hilseen muodostumista. Myös allantoiini on rauhoittava ja ihoa hoitava ainesosa, joka yhdessä kärsimyskukan ja timjamin kanssa suojaa ihoa. Aloe First™ -suihke viilentää ja rauhoittaa ihoa, ja sitä voi käyttää myös silloin, kun iho kaipaa hieman hemmottelua. Sopii yhtä hyvin sekä kasvoille että vartalolle. Voidaan käyttää esim. auringossa vietetyn päivän jälkeen, hyönteisten pistoihin tai kuivassa ilmassa lentomatkalla. Sopii myös hiuksille ja hiuspohjalle.
  • Forever Aloe Scrubin™ pääainesosana on oma Aloe veramme, joka on valittu tuotteeseen ihoa hoitavien, pehmentävien ja kosteutta säilyttävien ominaisuuksiensa vuoksi. Pienen pienet, luonnolliset jojobahelmet kuorivat ihon tehokkaasti ja poistavat epäpuhtauksia. Myös natriumlaktaatti, joka on maitohapon suola, on kuoriva aine, joka samalla auttaa ihoa sitomaan kosteutta. Forever Aloe Scrub™ sisältää myös mietoja puhdistavia aineita kookospähkinästä sekä ihoa hoitavia C- ja E-vitamiineja. Tuloksena on miellyttävä tuote, joka tekee ihosta puhtaan ja raikkaan kuivattamatta sitä.

Viilentäviä vinkkejä

Smoothie

1 dl Forever Aloe Vera Gel-juomaa & 1 appelsiini & 1 jäinen banaani & 1 dl jäistä passionhedelmää & 1 dl jäistä mangoa & 1 dl jäistä ananasta.

Sekoita kaikki tehosekottimessa ja nauti!

Mehujää, 6 annosta.

2 dl Forever Aloe Peaches -juomaa & 4 dl appelsiinitäysmehua & 2 dl hienonnettuja persikanpaloja

Sekoita ainekset, kaada jäätelömuotteihin ja pakasta. Nauti jäätyneenä!

Karpalojuoma

2dl Forever Aloe Berry Nectar & 2dl Rose Lemonade-juomaa & 1dl jäisiä karpaloita

Sekoita karpalot Aloe Berry Nectar juomaan ja lisää lopuksi limonaadi!

Jääpalat

Sekoita 40ml Aloe vera gel- juomaa ja 100ml vettä. Kaada jääpalamuotteihin ja laita mintun lehti jokaiseen muottiin. Pakasta. Lisää jääpala vesilasiin ja nauti raikkaasta juomasta!