Ihonhoito

Iholle ovat hyväksi terveellinen ruokavalio, runsas vedenjuonti, säännöllinen liikunta, ihon suojaaminen auringolta – ja hyvien kauneudenhoitotuotteiden käyttäminen.

Saadakseen ja ylläpitääkseen tervettä ja hyvinvoivaa ihoa, sinun tulee hoitaa ihoasi säännöllisesti, päivittäin.

Hyvät ihonhoitorutiinit tuovat hyvät tulokset! 

Käytä pesussa virkistäviä ja puhdistavia tuotteita, kuorinnalla autat poistamaan iholta kuolleet ihosolut ja saat ihostasi hehkuvan. 

Ihon normaalin pH:n palauttamiseen pesun ja kuorinnan jälkeen käytä kasvovettä. 

Ihon kirkastamiseen ja rentouttavaan hetkeen, laita itsellesi kasvonaamio. 

Silmien ympärillä oleva ohuempi iho ansaitsee oman voiteen. 

Lisää kosteutta ja hoida syvemmältä seerumilla. 

Muista lisätä vielä lopuksi kosteutusvoidetta.

Foreverin Aloe vera -pohjaiset ihonhoitotuotteet on kehitetty täyttämään tietyt tarpeet. Valikoimassa on tuotteita kaikille ihotyypeille. 

Kaikki ihonhoitotuotteemme ovat saaneet riippumattoman saksalaisen Dermatest®-laitoksen sertifioinnin  EXCELLENT-merkinnällä.Vaihe 1

Puhdistuksen avulla poistat lian, kuolleen ihokerroksen ja talin hellavaraisesti. Puhdistus on hyvä tehdä aamuin ja illoin.

  • Puhdistukseen voit valita voidemaisen infinite by Forever™ hydrating cleanser, jonka ainesosat ovat sekä ihoa hoitavia että kosteutta säilyttäviä. Näin ihosta tulee pehmeä, puhdas ja silkinsileä. Hydrating cleanser on hajusteeton ja sulfaatiton. Tämä sopii täydellisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle.
  • Toinen mahtava puhdistustuote on Sonya™ refreshing gel cleanser, jossa on lempeästi vaahtoava koostumus. Puhdistusgeelin pääainesosa on oma Aloe veramme, jolla on ihoa hoitavia, kosteutta säilyttäviä ja pehmentäviä ominaisuuksia. Puhdistusgeeli puhdistaa ihon tehokkaasti ja tekee siitä pehmeän ihoa kuivattamatta. Sopii normaali- ja sekaiholle.

Voit tehostaa puhdistusta kuorimalla ihosi muutaman kerran viikossa.

  • Smoothing exfoliator poistaa kuolleita ihosoluja ja antaa tilaa uusille ihosoluille. Se puhdistaa, hoitaa ja pehmentää ihoa ja tekee ihosta tasaisemman ja raikkaamman tuntuisen. Lisäksi se myös ehkäisee epäpuhtauksia sekä kosteuttaa ja hoitaa ihoa. Näin seerumi ja kasvovoide imeytyvät ihoon paremmin ja vaikuttavat tehokkaammin. Tuotteessa yhdistyvät kemiallisesti ja mekaanisesti kuorivat ainesosat – tuloksena on tehokas tuote, joka sopii kaikille ihotyypeille.
  • Forever Aloe Scrubin™ pääainesosana on oma Aloe veramme ja pienen pienet, luonnolliset jojobahelmet kuorivat ihon tehokkaasti ja poistavat epäpuhtauksia. Myös natriumlaktaatti, joka on maitohapon suola, on kuoriva aine, joka samalla auttaa ihoa sitomaan kosteutta. Scrubin avulla teet fysikaalisen kuorinnan. Tuote sopii kaikille ihotyypeille ja koko vartalolle. 

Vaihe 2 

Kosteutus

* Ennen kosteutusta tasapainota ihosi pH Balancing toner kasvovedellä. Sen avulla poistat viimeisetkin puhdistusaineen jäämät ja annat kasvovoiteelle parhaat edellytykset vaikuttaa ihossa ihanteellisesti. *

  • Kun käytät Foreverin hydrating serumia osana päivittäistä ihonhoitorutiiniasi, autat ihoasi pysymään nuorekkaana, kimmoisana ja silkinsileänä. Neljä hyaluronihappotyyppiä kosteuttavat ihon pintaa ja lisäksi ne säilyttävät kosteutta ihossa.
  • Firming serum sisältää suuren pitoisuuden vaikuttavia aineita, joten se antaa iholle runsaasti kosteutusta ja vähentää tällä tavoin esimerkiksi hienojen juonteiden näkyvyyttä. Firming serum on tehokas anti-aging-lisä kasvovoiteellesi. Seerumi on hajusteeton ja silikoniton ja sopii kaikille ihotyypeille.

Vaihe 3


Suojaus. Aiemmat ihonhoitovaiheet valmistelevat ihosi ottamaan vastaan suojaavan voiteen joka auttaa ihoasi myös jälleenrakennuksessa. 

  • Restoring crème sisältää yli 15:tä ihoa hoitavaa ainetta. Näitä ovat esimerkiksi C- ja E-vitamiinit ja suosittu anti-aging-ainesosa beetaglukaani Aloe veran ja jojoban rinnalla. Tämä voide sopii kaikille ihotyyppiin katsomatta. Se tuntuu silti kevyeltä ja silkkiseltä iholla ja imeytyy nopeasti jättämättä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. 
  • Sonya™ soothing gel moisturizer sisältää paljon moderneja kasviperäisiä ainesosia, jotka keskittyvät hoitamaan ihoasi. Geelipohjainen koostumus imeytyy ihoon tahmaamatta ja kuljettaa kaikki hyvää tekevät ainesosat sinne, minne pitääkin. Näin ihostasi tulee ihanan pehmeä, raikas ja kosteutettu.
  • Sonya™ Aloe Deep Moisturizing Cream sisältää erilaisia ainesosia, jotka sekä kosteuttavat ihoa että sitovat sen kosteutta. Tämä tuote sopii kaikille, jotka haluavat tehokkaasti hoitavan kasvovoiteen. Sopii erinomaisesti yövoiteeksi kaikille ihotyypeille ja päivävoiteeksi kuivalle/normaalille iholle. Erinomainen talvikäyttöön, kun kylmänä vuodenaikana halutaan hieman tuhdimpi voide.

* Myös auringolta tulee suojautua! Aloe Sunscreen yhdistää fysikaalisen ja kemiallisen aurinkosuojan, jolloin se suojaa ihoa ihanteellisesti sekä UVA- että UVB-säteiltä. Se on myös pehmentävä ja kosteuttava voide, joka tekee ihosta sileän ja kuulaasti hehkuvan.